Serviciile Bitech solutioneaza “E-Credit prin Cetelem”

08April

Serviciile Bitech solutioneaza “E-Credit prin Cetelem”

In Iunie 2014 a debutat campania E-Credit, un proiect Emag in colaborare cu Cetelem ce are ca scop simplificarea achizitiilor de produse in beneficiul cumparatorului.

In Romania, Cetelem IFN SA este lider pe piata creditelor de consum si in top 3 pe piata cardurilor de credit, beneficiind de experienta de peste 50 de ani a grupului financiar francez BNP Paribas Personal Finance. In afara creditelor de consum In magazine, Cetelem IFN ofera clientilor sai carduri de credit sub sigla MasterCard, credite auto si credite de nevoi personale cu acordare prin telefon sau Internet.

In Noiembrie 2014 Bitech Company devine partener Cetelem in acesta campanie eficientizand activitatile de:
– preluare de cereri din partea Emag;
– contact si suport telefonic oferit clientilor EMAG/Cetelem in vederea completarii dosarului de credit;
– transmiterea si reportizarea datelor complete catre Furnizor.

Profesionalismul nostru in furnizarea acestui tip de servicii, ne-a adus un numar important de contracte finantate si solutionate lunar, astfel colaborarea dintre Emag si Cetelem s-a dovedit un succes.

Optimizarea serviciilor de Back Office e o provocare pe care fiecare firma o intampina in cadrul unei corecte si rapide gestiuni a informatiilor, documentelor si datelor.

Bitech Company, are o misiune foarte clara: aceea de a fi un adevarat Integrator si Accelerator Comercial!

Scopul nostru este de a integra in competentele Clientului, tematici care nu fac parte din propriul sau Core Business, facilitand procesele de Back Office, si oferind in acelasi timp solutii pentru Front End.
Pentru mai multe informatii despre serviciile Bitech Company, sunati la 021/311.16.03 sau email la office@bitech.ro.

Posted by admin-bitech  Posted on 08 Apr 
  • Post Comments 0