Outsourcing

Bitech ajută companiile să proiecteze, să gestioneze si să crească valoarea unui business, in scopul de a produce creştere şi profitabilitate.

Clienţi se asteaptă ca lucrurile să meargă bine cu produsele şi serviciile dumneavoastră întotdeauna. Dar atunci cand apar probleme, şi în orice afacere apar probleme, ei doresc o soluţionare rapidă şi usoară. Sună simplu, dar este incredibil de dificil pentru companii să furnizeze un raspuns împotriva acestor asteptări în mod constant şi eficient, în canalul preferat al clientului.

Costuri scazute, satisfacţie crescuta

Cu soluţiile noastre de Call Center şi Business Process Outsourcing, compania dumneavoastră poate obţine experienţe excelente în timp ce sunt reduse costurile operaţionale. Soluţiile noastre se concentrează pe modul în care se fac afaceri cat mai usor – reducand efortul clientului, crescand satisfacţia şi scăzand costurile serviciilor pentru clienţi.

Alegerea unui partener potrivit in materie de Outsourcing şi Call Center este foarte importantă, pentru că veţi avea garanţia unor servicii de calitate ireproşabilă.

Bitech este un furnizor de servicii Business Process Outsourcing care pune la dispoziţie soluţii cost-eficiente ce pot ajuta o companie să reducă costurile de operare. Costul este motivul de bază pentru care procesele de afaceri sunt externalizate, de aceea toată colaborarea cu Bitech este una transparentă, costurile fiind justificate si eficiente pentru majoritatea business-urilor.

Punem accent pe o comunicare cat mai bună şi pe un model prin care sunt eficientizate procesele pentru a oferi randament maxim. Vom gestiona procesele şi necesităţile critice ale afacerii astfel incat să vă puteţi concentra mai bine asupra business-ului real. Acest lucru înseamnă că puteţi obtine o mai mare satisfacţie a clienţilor, loialitate, o tehnologie mai bună, securitate şi confort în timp ce reduceţi costurile de funcţionare si cheltuielile de capital.

Prin serviciile noastre de Call Center şi Business Process Outsourcing:
• Creştem satisfacţia generală prin optimizarea experienţei clientului în fiecare zonă a afacerii;
• Reducem costurile de zi cu zi, oferindu-vă posibilitatea de a aborda cu precizie provocarile cheie operaţionale la nivelul business-ului;
• Imbunătăţim experienţa clientului dumneavoastră prin livrarea mesajului potrivit pentru persoana potrivită la momentul potrivit. Vom ajuta la eficientizarea procesului de a produce si de a oferi comunicare multilaterala.