De ce sa lucrezi în call-center?

25May

De ce sa lucrezi în call-center?

Nu există persoană să nu fi auzit de call-center măcar odată în viață și cu siguranță cu toții am cunoaștem măcar o persoană care a lucrat într-un call-center sau poate chiar unii dintre noi au avut un astfel de job.

Probabil te întrebi de ce atât de multe anunțuri despre call-center peste tot și de ce este atât de cunoscut acest concept. Ei bine, în majoritatea companiilor mari vom întâlni un serviciu de call center, mai ales în cele în care departamentul de customer care este bine dezvoltat.

Deși probabil peste tot ai auzit asta, un job într-un call-center nu presupune doar să vorbești la telefon. Pentru a te potrivi într-un astfel de loc trebuie să ai bune abilități de comunicare, să fii responsabil, să știi să vorbești și să pronunți corect limba în care trebuie să discuți cu clienții și să fii cât se poate de calm.

Mulți oameni au lucrat cel puțin o dată într-un call-center deoarece este un job care ți se potrivește la aproape orice vârstă, reprezentând un început promițător în cariera oricui. Mai mult decât atât, majoritatea companiilor asigură un training sau mai multe de pregătire, astfel încât jobul ți se va părea floare la ureche atunci când te angajezi cu acte în regula.

Programul este un alt avantaj pentru care oamenii optează să lucreze într-un astfel de loc. De cele mai multe ori în customer care se lucrează în ture, astfel îți poți face programul foarte ușor, acesta fiind flexibil. Chiar dacă ai facultate, copii sau chiar un alt job.

Nu vei auzi asta de la foarte multă lume, însă, dacă ești muncitor și statornic, cu siguranță vei reuși să crești în funcție, pentru că implicarea și responsabilitatea de care dai dovadă chiar reprezintă cheia spre succes aici.

E foarte important să te documentezi si să vezi ce informaţii poţi găsi despre compania respectivă. Pe lângă aspectele pragmatice, cum ar fi salariu, bonusuri şi atribuţii, este foarte importantă şi atmosfera de la locul de muncă.

Chiar dacă ai ezita la început să lucrezi ca agent call-center, un astfel de job poate fi o alegere mai bună decât ai putea crede.

Posted by Laurențiu Barbu  Posted on 25 May 
  • Post Comments 0